Faciliteter

Festsalen

Kollegiet har egen festsal. Denne er placeret i centerbygningen, og kan lejes af kollegiets beboer til lukkede fester. Til festsalen hører køkken, borde, stole og service til 100 personer.

Prisen for at leje festsalen er 400 kr. i leje + 1000 kr. i depositum.

Kontakt den centerbygningsansvarlige (se aktivlisten) for leje og mere information.

Musikrummet

På kollegiet har vi et musikrum med flygel, keyboard, trommesæt, basforstærker, guitarforstærkere, mixer samt mikrofoner. Ønsker du adgang til musikrummet, kræver det, at du lægger et depositum for en nøgle.

I musikrummet hænger der en reservationsseddel, hvor der kan reserveres max. 2 timer ad gangen. Er rummet ikke reserveret, kan du bare spille løs!

Alle formaliteter foregår hos den centerbygningsansvarlige (se aktivlisten).

Gæsteværelse
Gæsteværelset er beliggende bagerst i centerbygningen og har fire sovepladser (køjeseng og dobbeltseng) med tilhørende garderobe og badeværelse. Det koster 100 kr. at leje gæsteværelset. Derudover koster det 50 kr. pr. nat. (Dvs. 1 nat = 150 kr., 2 nætter = 200 kr, 3 nætter = 250 kr. osv.)

Værelset kan maksimalt lejes 7 overnatninger i træk. Omkring ferier og lignende må der forventes en længere svartid end normalt. For reservation kontakt den centerbygningansvarlige (se aktivlisten)

Der gøres opmærksom på, at der ved afbestilling af gæsteværelset mindre end 1 uge før lejemål stadig skal betales for 1 overnatning = 150 kr.

Studierum
I centerbygningen er der et studierum med borde og sofaer, så man kan studere eller
lave gruppearbejde i et godt arbejdsmiljø. Studierummet befinder sig på venstre hånd
når man kommer ind i centerbygningen. Døren låses i barens åbningstid, så hvis
rummet ikke er blevet låst op, kan rådet kontaktes. Se evt. aktivlisten.

Motionsrum
I lokalet ved siden af vaskeriet findes et motionsrum som er til fri afbenyttelse for
beboerne. Beboernes egen nøgle giver adgang til motionsrummet.

Kanoer

Kollegiet råder over fire kanoer, der kan lejes mod det beskedne beløb af 40 kr. for den første og derefter 20 kr. pr. ekstra kano. Kanoerne kan ikke lejes til overnatning. Ønsker man at leje en kano eller flere skal henvendelse ske til køkken 15, som står for udlejningen.
–> Se billeder af træningsfaciliteter under “Motionsrumsudvalg”, som findes under fanen “Klubber og frivillige”.

Bordfodbold og Pool bord

I centerbygningen står to fodboldborde og et billardbord, som frit kan benyttes af kollegiets beboere. Det ene bordfodboldbord står i festsalen og kan benyttes efter aftale med CafU. (se aktivlisten)

Bordtennis

Kollegiet råder over et bordtennisbord, som man ved henvendelse til CafU kan få adgang til. Der er her også mulighed for at låne både bat og bolde.

Vangebohallen

Vi har på kollegiet mulighed for at bruge den store gymnastikhal på Vangeboskolen, der ligger lige ved siden af kollegiet. Vi har adgang til hallen søndag og mandag aften. De præcise tider kan ses via booking-hjemmeside. Hallen kan dog desværre ikke benyttes i folkeskolens ferier. Kollegiet har badminton og volleyball-net, samt stave til at spille floorball.

Kollegiets kontakt til Vangebohallen er kollegiets hal-ansvarlige (se aktivlisten).

Værkstedet

Bergsøekollegiets værksted findes i centerbygningen. Værkstedets faciliteter inkluderer: To filebænke med skruestik og kæder til ophængning af cykel.

Derudover råder kollegiet over en værktøjskasse, som kan lånes ved henvendelse til den værkstedsansvarlige (se aktivlisten). Udenfor værkstedets port kan er der opsat en trykluftpumpe, så man kan få sin cykel pumpet.

Alle kollegiets beboere kan frit bruge værkstedet, da værelsesnøglen passer i døren. Der gælder selvfølgelig normale ordensregler.

Vaskeri

I kollegiets vaskeri findes vaskemaskiner og tørretumblere. Ved indflytning får alle beboere udleveret et vaskekort. Betaling foretages over huslejen som en separat post.

Vaskemaskinernes bestilles gennem terminalen i vaskerummet. Færdige maskiner der ikke er tømt kan tømmes i vaskekurvene i vaskerummet.

TV og Internet på Bergsøe

De nærmere detaljer omkring TV og Internet findes under fanen “For beboere” under “TV og Internet.
Som udgangspunkt kan du kun modtage DR’s kanaler men der er mulighed for at udvide ved at købe et boxer-abonnement, hvilket den enkelte beboer selv står for.

På kollegiet er der 100/100 Mbit internet som er inkluderet i huslejen. Der er adgang via et ethernetkabel. Desuden er der også opsat WIFI på kollegiet.

Telt
Kollegiet har et stort telt, som anvendes ved Sankt Hans festen. Teltet består af 10 fag på hver 3*10 m2, og hele teltet eller enkelte fag kan udlejes til kollegianere eller andre interesserede. Prisen for at leje teltet i en weekend er 700 kr. pr. fag eller 6000 kr. for hele teltet. Der skal minimum lejes tre fag. For kollegianere er prisen det halve.

Snak med Teltmanden (se aktivlisten) for nærmere oplysninger om praktiske forhold og betingelser for udlejningen.

Symaskine og projekter

Kollegiet råder over en symaskine og en projekter, som kan lånes ved henvendelse til rådet. Til symaskinen følger der underspole med. (se aktivlisten).