Internet og TV

Internet på kollegiet

Kollegiets internetforbindelse bliver leveret af K-net. Man kan læse nærmere om K-nets opbygning på deres hjemmeside. På denne side kan man se sit forbrug samt åbne porte, har man behov for dette. Internet stikket sidder bag døren på værelset.

Kollegiet har et stjernenetværk hvor hovedswitchen har en 1 Gbit forbindelse til K-net samt en 1 Gbit forbindelse til hver blok. Blokswitchene har videre 100 Mbit til hvert værelse.

K-net bliver drevet af frivillige, hvilket gør det til Danmarks billigste gigabitforbindelse. Ca. 5 kr. af din husleje går til K-net, og dermed til din internetforbindelse. For at opretholde denne lave pris for alle medlemmer har K-net brug for frivillige, og du som beboer her på kollegiet kan melde dig! Hvis du er interesseret i netværk og frivilligt arbejde så kontakt beboerrådet eller netværksudvalget. 

WiFi

Kollegiet tilbyder nu trådløst netværk (K-Net), men dette kræver en bruger for at gå på det trådløse. Der arbejdes på at få et system, som automatisk opretter bruger til det trådløse netværk til beboerne.

TV på kollegiet

Kollegiets fællesantenne, og dermed kollegiets TV-signal, blev frakoblet i år 2020. Antennestik på kollegiet virker derfor ikke.