Gæsteværelset

  1. Ledige datoer
  2. Anmod om leje af gæsteværelse
  3. Billeder af gæsteværelset

Gæsteværelset
Gæsteværelset er beliggende bagerst i centerbygningen, og kan lejes af kollegiets beboere. Det kan lejes op til syv dage af samme beboer pr. måned. Gæsteværelset kan i alt akkommodere fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Derudover er der garderobe og badeværelse.
Linned og håndklæder er inklusiv lejen.

Hver gang værelset lejes koster det 150 kr. som start. Derudover koster det 50 kr. pr. person pr. overnatning, samt et depositum på 200 kr. hvilket gives tilbage såfremt gæsteværelsesansvarlige vurderer at rengøringen er tilfredsstillende og ingen genstande skal erstattes. Dvs. for leje af værelset er:

1 overnatning, 1 person = 400 kr.
2 overnatning, 1 person = 450 kr.
1 overnatning, 2 personer = 450 kr.
2 overnatninger, 2 personer = 500kr.
Alle udregnede priser er inklusiv depositum.

Betalingen kan ske ved MobilePay eller kontanter. Hvis dette ikke er muligt, gør venligst gæsteværelsesansvarlig opmærksom på inden opholdets start.

Se om gæsteværelset er ledigt her. (Hvis du ikke kan komme frem og se den dato du gerne vil reservere, betyder det at værelset er ledigt.) Anmod herefter om leje af gæsteværelset ved at udfylde kontakt formularen. Du vil blive kontaktet kort efter med besked om din anmodning kan imødekommes. Imødekommes anmodningen aftales der nærmere om et møde, hvor gæsteværelset vil blive fremvist, nøglen udleveret og betalingen ordnet. Du kan ændre mødetiden ved at kontakte den gæsteværelsesansvarlige senest 2 timer før mødet.
Kommer du mere end 10 minutter for sent til dette møde koster det 50 kr. i gebyr.  

For særlige henvendelser kan den gæsteværelsesansvarlige kontaktes på guestroom@pbk.dk (se evt. aktivlisten).