Fodboldklubben

Paul Bergsøe Kollegiets Fodboldhold er genopstået i 2019. Vi træner én gang ugentligt, og er aktive i den traditionsrige Kollegiefodboldturnering i Storkøbenhavn.

Skulle du have interesse i at være en del af vores fodboldhold, skal du blot følge vores Facebookside for mere information: Link til Fb-gruppen

Kollegieturneringen

I Kollegiefodboldturneringen spiller vi mod andre kollegier fra København og omegn, og er i skrivende stund det eneste aktive DTU-kollegie i turneringen. Kampene ligger om søndagen.

Træning

Holdet træner én gang om ugen på DTU’s fodboldbaner. Om vinteren trænes indendørs i Vangebohallen ved siden af kollegiet. For dag/tidspunkt henvises du til vores Facebookside.

Træningen er for alle kollegianere – drenge og piger, store og små. Så er du glad for fodbold, og har du lyst til at skabe nye bekendtskaber, så er Paul Bergsøe Kollegiets Fodboldhold lige noget for dig! Vi er altid glade for nye spillere. Hvis det har interesse, eller du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte kollegiets fodboldansvarlig. (se aktivlisten)

Det er takket være Paul Bergsøe Rådet gratis at spille på fodboldholdet.